Konečně vývar hovězí


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test hovězích bujonů

17.9.2019
4.2zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výsledné hodnocení tvoří ze 45% obsah soli, po 25% si rozdělilo složení a senzorika a zbylých 5% má na svědomí cena. Výživové údaje hodnotili odborníci, senzorické vlastnosti (chuť+vůně hotových vývarů, intenzita masové a slané chuti, příp. cizí pachuť) osmnácti členná porota laiků.
Pozn. výrobky bez glutamátů získaly určité zvýhodnění

Celková známka: 1,8
Známka ze senzorické části: 3,8

Tento vzorek se zcela obejde bez soli a glutamátů, je tedy vhodný i pro pacienty s různými typy diet a dalšími omezeními. Po senzorické stránce nejhorší (dělené poslední místo) - nevýrazný v chuti i vůni. Koncentrát je na hovězí vývar příliš řídký (i bez ředění).