Knorr Bio tekutý hovězí základ


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test hovězích bujonů

17.9.2019
4zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výsledné hodnocení tvoří ze 45% obsah soli, po 25% si rozdělilo složení a senzorika a zbylých 5% má na svědomí cena. Výživové údaje hodnotili odborníci, senzorické vlastnosti (chuť+vůně hotových vývarů, intenzita masové a slané chuti, příp. cizí pachuť) osmnácti členná porota laiků.
Pozn. výrobky bez glutamátů získaly určité zvýhodnění

Celková známka: 2
Známka ze senzorické části: 3,3

Ve vývaru nenajdeme dochucovadla ani škrob, soli pomálu. Bohužel však obsahuje jen minimum masa a čerstvých surovin. V senzorice příliš neoslnil. Ve vůni jsou nelogicky cítit houby a připálenina. Ta také dominuje v nahořklé chuti. Při naředění se chuť lehce zlepší.