Albert tavený sýr lahůdkový


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test tavených sýrů

5.3.2019
4.4zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celková známka se skládá ze dvou částí. První je hodnocení analytické. Sledoval se obsah sušiny, bílkovin, soli, vápníku a laktózy a zároveň se provedlo mikrobiologické hodnocení vzorku (obsah celkových počtů mikroorganismů a koliformních bakterií). Po této stránce získaly všechny testované produkty za jedna, proto rozhodlo hodnocení senzorické. Do poroty zasedli výrobci, odborníci z Ústavu mléka a tuků a kosmetiky VŠCHT Praha a zástupci z Potravinové komory ČR. Ty zajímala chuť, roztíratelnost či lepivost k patru.

Celková známka: 1,6
Senzorické hodnocení: 2,0

Lahodný, bez pachutí. Vzhled hezký - lesklý povrch. Nelepí se. Příjemně se roztírá.